ΑΟ “Η Θήβα”: Αναβλήθηκε η 3η γενική συνέλευση!

Πριν από την έναρξή της εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από υποψήφιο για την ανάληψη του δ.σ. και έτσι ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη, 15/6.

Δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η 3η, κατά σειρά, γενική συνέλευση των μελών του Αθλητικού Ομίλου “Η Θήβα”, που είχε οριστεί να διεξαχθεί χθες, Δευτέρα, 6 Ιουνίου, το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Θηβαίων και στην οποία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού σωματείου, εάν και εφόσον, βέβαια, υπήρχαν υποψηφιότητες!

Πριν από την έναρξη των εργασιών της παρουσιάστηκε υποψήφιος για την ανάληψη της διοίκησης (υπήρξε ενδιαφέρον από τον Θηβαίο, επιχειρηματία, οικονομολόγο, Βαγγέλη Κουντουριώτη), ο οποίος, όμως, ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να προετοιμαστεί και να παρουσιάσει ομάδα συνεργατών του οι οποίοι θα διεκδικήσουν, μέσω της εκλογικής διαδικασίας, την ανάληψη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναβλήθηκε η γ.σ. και ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη, 15/6, στις 20.00′, στον ιδιο χώρο.

Στο συνεδριακό κέντρο για την γ.σ. βρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Θηβαίων, Ανδρέας Χατζησταμάτης και Νίκος Κοβάνης.

Σχετικά